Logos

CREATIEVE MERKPROPOSITIE

We werken graag aan creatieve merkproposities.
Waarom? Want hier laat onze ontwerpstudio

hun creatieve genialiteit en design flair de vrije loop.

 

" ONS CREATIEF TEAM ZAL ERVOOR ZORGEN DAT U TIJDENS HET HELE CREATIEPROCES VAN HET MERK BETROKKEN BENT - ZO VEEL OF ZO WEINIG

ALS U WILT. "

Voor sommige klanten beginnen we met het genereren van een geschikte naam voor hun bedrijf (of voor een product, dienst of evenement). Als er een handelsnaam is, zoals meestal het geval is, is de volgende stap in het proces het creëren van een logo en een algemene ontwerpstijl, om aan te tonen dat de toepassing van een consistente merkidentiteit mogelijk is in al uw verkoop- en marketingmateriaal.

Grafisch ontwerp is natuurlijk een subjectieve aangelegenheid. Daarom creëren we tijdens het proces altijd een aantal visuele stijlen waaruit u kunt kiezen - normaal gesproken creëren we drie verschillende opties. We zullen ervoor zorgen dat u de mogelijkheid heeft om bij elke stap van het proces de mogelijkheid heeft om input toe te voegen, zodat u zich volledig kunt inleven in de ontwikkeling van het merk als geheel.

Office Hallway

CONSISTENTIE IS ECHT HET SLEUTELWOORD ALS HET GAAT OM DE GOEDE KWALITEIT VAN HET ONTWERP - DAAROM CREËREN WE EEN UITGEBREIDE SET VAN MERKRICHTLIJNEN ALS ONDERDEEL VAN HET PROCES.

Dit zorgt ervoor dat elk stuk verkoop- en marketingmateriaal dat u ooit produceert positief en professioneel weerspiegelt in uw organisatie. Dat betekent op zijn beurt dat de algehele look en feel, tone of voice, fotografie, lettertypen, kleurgolven, pictogrammen en andere grafische elementen allemaal in dit document worden uiteengezet en duidelijk gedefinieerd.

We zijn natuurlijk altijd voorstander van het creëren van ontwerpoplossingen die het beste werken in de echte wereld en dit betekent dat we ervoor moeten zorgen dat de merkrichtlijnen die we opstellen de creativiteit niet beperken. Met dit in gedachten zijn er twee stappen in het proces dat we volgen bij het maken ervan. De eerste is om in een vroeg stadium van het ontwerpontwikkelingsproces een merkhandboek te maken; dit handboek fungeert als een 'work in progress'-gids over hoe het merk eruit moet zien wanneer het wordt toegepast op verkoop- en marketingmateriaal. We leveren dit element aan het einde van de conceptuele fase van het proces, zodat onze grafisch ontwerpers een goed gevoel voor richting hebben over hoe u het merkconcept kunt toepassen bij het maken van uw website, brochure, briefpapier enzovoort.

We vullen vervolgens meer formele merkrichtlijnen aan zodra we al het marketingcommunicatiemateriaal hebben geleverd, zodat het merk in deze periode op natuurlijke wijze kan evolueren. Deze richtlijnen worden vervolgens doorlopend aangepast naarmate we leadgeneratie-activiteiten creëren om uw verkooppijplijn te vullen met suspects en prospects - zoals via geïntegreerde marketingcampagnes, digitale marketingstrategieën en live-evenementen, tentoonstellingen en conferenties.

In a Meeting

De essentie

De look en feel van uw organisatie zijn absoluut essentieel als u een goede eerste indruk wilt creëren bij potentiële klanten. Het moet een perceptie van kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid bieden. Het is het stuk waar iedereen zich op richt als ze aan corporate branding denken - maar om zo krachtig mogelijk te zijn, vergeet niet dat het eigenlijk moet worden gebouwd op basis van een sterke strategische merkpropositie.

Laatste nieuws & inzichten

info@feagle.be
+32 471 833 486
Heiwijkerweg 61 3690 Zutendaal
BE0744,779,361
  • Feagle Linkedin
  • Feagle Facebook
  • Feagle Instagram
  • Feagle Pinterest
  • Feagle Tiktok
Abonneer op onze nieuwsbrief. We sturen updates rechtstreeks naar uw inbox.
© 2020 FEAGLE | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring