design studio and Marketing agency

DESIGNSTUDIO

Onze ontwerpstudio wordt geleid door onze creative directors - zeer getalenteerde mensen met geweldige ideeën die in staat zijn om plannen en strategieën bedacht door onze marketingadviseurs tot leven kunnen brengen met verbluffende visuele concepten - schijnbaar in een handomdraai.

" EEN GEWELDIG ONTWERP MOEDIGT EEN KIJKER AAN OM MEER TE WILLEN LEREN. "

Hier zijn enkele van de dingen die ze maken ...

 • Concepten voor een bedrijfslogo

 • Ontwerpen voor een website

 • Styling voor een zakelijk evenement

 • Thema's voor een marketingcampagne

 • Prachtige verpakkingsontwerpen

 • Afbeeldingen voor bedrijfspresentaties

 • Beeldmateriaal voor verkoop- en marketingmateriaal

graphic design

CREATIVE DIRECTORS DOEN HET NATUURLIJK NIET ALLEMAAL ...

Hun primaire rol is het bedenken van het grote idee en, samen met hun al even getalenteerde woordmakers, de ondersteunende boodschappen die een groot idee beter maken. Ze worden op een goede manier ondersteund door de rest van ons creatieve team, wiens taak het is om creatieve concepten tot leven te brengen op een praktische en pragmatische manier die voldoet aan de commerciële behoeften van onze klanten - het team van de ontwerpstudio bestaat uit grafisch ontwerpers, tekenaars, videografen, fotografen , illustratoren, animators, copywriters, copyeditors ...

In feite hebben we toegang tot alle denkbare creatieve bronnen die u maar kunt bedenken. We kunnen altijd een team samenstellen dat perfect aan uw behoeften voldoet - zelfs als we denken dat het nodig is, zorgen we ervoor dat ze gespecialiseerde branche-ervaring hebben. Het spreekt voor zich dat ze allemaal experts zijn in wat ze doen, gepassioneerd door design en professioneel in hun werk, altijd bereid om een extra stap te zetten om de best mogelijke oplossing te vinden.

We zijn in staat om alle ondersteuning te bieden die uw verkoopteams nodig hebben en alle communicatiemateriaal die uw marketingteam nodig heeft. We kunnen campagne-ideeën bedenken voor leadgeneratieactiviteiten om uw verkooppijplijn te vullen met potentiële klanten van topkwaliteit. Naast de merkidentiteit en webdesign, wordt ons creatieve team voortdurend uitgedaagd door klanten om een ​​breed scala aan items te creëren en te leveren - zoals bedrijfspresentaties, bedrijfsvideo's, brochures, verkooppunten, advertentiecampagnes, verkooppromoties, nieuwsbrieven, bewegwijzering, beursstands en conferentiesets, personeelsuniformen en briefpapierpakketten. Ze creëren ook merkrichtlijnen en logopakketten.

We hebben niet alleen een heel team van creatieve experts klaarstaan om alle bedrijfscommunicatie te leveren die u ooit nodig zou kunnen hebben, maar bovendien wordt onze studio bekwaam ondersteund door een team van marketingadviseurs en merkstrategen die ervoor moeten zorgen dat we altijd de best mogelijke resultaten voor uw bedrijf leveren. Dit is een belangrijk punt - hoe mooi iets er ook uitziet, een creatief idee zal alleen goed werken als het in overeenstemming is met uw algehele marketingplan.

Branding Campaign - Graphic Design
Brand Identity - Product Packaging Design
Brand guide
graphic design services
graphic design services online
Packaging Design - Brand Identity
E-commerce web design
Graphic Designing
Follow Us

We zorgen ervoor dat we de look en feel van uw merk goed krijgen. We werken vanaf het allereerste begin met u samen - we genereren namen voor uw bedrijf, product, evenement of campagne, creëren uw logo, identiteit of merkrichtlijnen - en zorgen voor consistentie bij elk klantcontactpunt.

 

We zullen ook gedetailleerde merkrichtlijnen opstellen om te zorgen voor consistentie in elke interactie met uw merk - zowel fysiek als digitaal - op alle contactpunten in de verkooppijplijn, zowel voor als na de verkoop.

design website
Wat We Ontwerpen

Brochures, verkooppresentaties, websites, e-mails, flyers… noem maar op, we kunnen het er aantrekkelijk laten uitzien en laten klinken.

 

Corporate hoeft niet saai te zijn; we praten tenslotte met mensen, dus onze concepten, teksten en ontwerpen zullen altijd boeien, informeren en entertainen.

creative designing service
Follow Us

We hebben toegang tot alle bronnen om een onverslaanbare, duurzame online aanwezigheid te creëren.

We zullen vanaf het allereerste begin bij u zijn, met gebruikerservaring en gebruikersinterface-expertise, tot en met ontwerp en ontwikkeling.

creative designing
Follow Us

Voor e-mails, nieuwsbrieven, sociale media, inhoud, SEO, betaalde advertenties en alle andere vormen van digitale marketing: ons online team van internetmarketing specialisten zorgt ervoor dat uw organisatie altijd fris, actueel en spannend blijft.

graphic and digital design studio
Follow Us

Betrokkenheid bij medewerkers is een essentieel onderdeel van het runnen van een succesvol bedrijf. We creëren onderpand om de interne communicatie met uw team open te houden, of het nu gaat om doorlopende digitale nieuwsbrieven, posters en desk-drops, evenementen of ad-hoccampagnes om geweldige mensen te werven, te motiveren en te behouden.

graphic design
Follow Us

Van concept tot levering, onze getalenteerde creatievelingen staan altijd voor u klaar om innovatieve oplossingen te bedenken. Zowel boven als onder de streep, digitaal, film en print - we zoeken uit wat het beste werkt voor uw bedrijf en creëren een geïntegreerde advertentiecampagne die de best mogelijke resultaten oplevert.

 

We bieden een volledige service, van strategie en planning tot en met creatief en productie.

graphic design studio
Follow Us
graphic design studio

De essentie

U wordt door het hele creatieve proces geleid door een lid van ons bekwame projectmanagementteam, wiens taak het is ervoor te zorgen dat we altijd het best mogelijke werk op tijd en binnen het budget leveren door te allen tijde namens u op te treden om de output van de creatieve en strategische teams te beheren.

Laatste nieuws & inzichten

info@feagle.be
+32 471 833 486
Heiwijkerweg 61 3690 Zutendaal
BE0744,779,361
 • Feagle Linkedin
 • Feagle Facebook
 • Feagle Instagram
 • Feagle Pinterest
 • Feagle Tiktok
Abonneer op onze nieuwsbrief. We sturen updates rechtstreeks naar uw inbox.
© 2020 FEAGLE | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring