marketing automation

SOCIALE MEDIA MARKETING

Het proces van het creëren van een succesvolle marketingstrategie voor sociale media begint met krijgen

een goed plan van aanpak.

En een goed plan begint altijd met een gedetailleerde briefingsessie voor de klant, dus dat weten we

precies wat u wilt bereiken.

" DANKZIJ UW PERSOONLIJKE

BRAND PLANNER, ZORGT ONS TEAM ERVOOR DAT U BIJ HET MAKEN VAN UW SOCIALE MEDIA-KALENDER BETROKKEN BENT - ZOVEEL OF ZO WEINIG ALS U WILT. "

We begrijpen wat u als organisatie drijft, en we beoordelen uw website en al uw andere marketingmateriaal en verkoopmateriaal (zoals bedrijfspresentaties, brochures, folders en bedrijfsvideo's). Dit zal ons snel informeren over de belangrijkste kenmerken en voordelen van uw producten en diensten. Als u uw bedrijfsplan en verkoopprognoses met ons kunt delen, nog beter.

We moeten ook een goed gevoel krijgen voor uw doelmarkt in termen van klantsegmenten en klantpersonages, zodat we de sociale platforms kunnen identificeren die ze gebruiken en de berichten die waarschijnlijk goed bij hen zullen aansluiten. We zullen ook de activiteiten van concurrenten beoordelen, aangezien dit een efficiënte manier kan zijn om erachter te komen wat u wel of niet moet doen.

marketing automation  service

HET IS EEN GOED IDEE OM NIET TE PUSHY TE ZIJN.

Misschien kan een op de vijf berichten een doelgerichte oproep tot actie zijn. Terwijl u directe verkoop wilt, willen uw volgers dat er eerst een relatie wordt ontwikkeld. Vertrouwen en respect zijn de namen van het spel als het gaat om een ​​goede social media-strategie.

WELKE SOCIALE MEDIA-PLATFORMS ZIJN DUS HET BESTE VOOR UW MERK?

Dat hangt af van het type bedrijf dat u bent, de doelen die u wilt bereiken en het profiel van uw klanten. Zodra we deze factoren kennen, kunnen we bepalen welke platforms geschikt zijn voor uw bedrijf. Er zijn veel sociale kanalen om te overwegen: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube, Pinterest, TikTok en SlideShare om maar een paar van de meest populaire te noemen.

Sommige zijn beter geschikt voor B2C-kanalen en andere zijn beter geschikt voor de B2B-markt. Het is een goed idee om jezelf niet te dun te verspreiden door te veel sociale kanalen tegelijk te creëren, vooral als je niet over voldoende middelen beschikt om voor allemaal strategieën te ontwikkelen.

Als het gaat om het stellen van doelen, is de wereld jouw oester. Bent u op zoek naar extra sales, of naar kwalitatieve leads om uw sales pipeline te vullen? Is uw primaire doel om verkeer van hoge kwaliteit naar uw website te leiden of om een ​​sociale gemeenschap op te bouwen? Deelt u inhoud om de SEO-prestaties te verbeteren of om merkbekendheid op de lange termijn op te bouwen?

Het verkrijgen van volgers van goede kwaliteit kan worden bereikt via betaalde en organische middelen. Het behoeft geen betoog dat we met beide opties strategieën kunnen creëren en leveren om het aantal volgers op al uw sociale kanalen te laten groeien. Een combinatie van beide benaderingen levert meestal de beste resultaten op. Betaalde activiteiten om u op weg te helpen met een geloofwaardig volume aan volgers, en organisch om gedurende een periode van tijd gestaag op te bouwen.

U moet ook regelmatig inhoud maken om ervoor te zorgen dat uw sociale mediakanalen eruitzien alsof ze leven. Er is niets erger dan een sociale feed die al maanden niet is bijgewerkt. We kunnen namens u inhoud maken en plaatsen als u niet over de middelen beschikt om dit intern te doen, en onze studio staat altijd voor u klaar om creatieve middelen te leveren wanneer dat nodig is.

marketing automation online

ADVERTEREN OP SOCIALE MEDIA IS EEN ANDERE OPTIE OM TE OVERWEGEN.

Dit is een geweldige manier om mensen te targeten die overeenkomen met uw doelgroepprofiel - u hoeft alleen de demografische en psychografische profielen te selecteren waarnaar u op zoek bent en u bent klaar om te gaan. Ons creatieve team maakt doelgroepspecifieke advertenties en onze digitale advertentie-experts zullen campagneprestaties opzetten, uitvoeren, testen en optimaliseren.

Promoties op sociale media zijn een geweldige manier om ruis rond uw merk te genereren. In tegenstelling tot advertenties op sociale media die veel geld en weinig tijd kosten, geldt het omgekeerde voor promoties, dus u moet ervoor zorgen dat u over de mensen beschikt om ze correct uit te voeren.

Social media is een potentieel mijnenveld als het gaat om bedrijfsreputatie. Als je het verkeerd doet, kan het zijn dat je vervelende PR krijgt. Behandel kritiek slecht, en een klein probleem kan snel uit de hand lopen. Wie zei dat er niet zoiets als slechte publiciteit bestond, had het mis - het kan een merk onomkeerbare schade toebrengen. Het is een goed idee om een ​​beleid voor sociale media in te voeren om degenen die namens u posten te begeleiden. Het is bijna altijd mogelijk om een ​​negatief in een positief te veranderen met de juiste aanpak.

Naast contentmarketing is socialemediamarketing ook een kernelement bij het leveren van een succesvolle strategie voor zoekmachineoptimalisatie. Daarom, als u voor bepaalde zoekwoorden organisch op Google gevonden wilt worden, zal uw SEO-aanpak profiteren van aanwezigheid op sociale media. Het biedt u ook een geweldige kans om inhoud van uw website te delen - en als u het goed doet, kunt u de voordelen op sociale media echt versterken.

 

Met hashtags kunnen sociale mediakanalen uw berichten groeperen op onderwerp en kunnen ze ook een aanzienlijk voordeel opleveren voor uw SEO-activiteiten.

What is Marketing Automation?

De essentie

Socialmediamarketing kan een zeer effectieve manier zijn om de naamsbekendheid te vergroten, leads te genereren en de verkoop te verhogen - authenticiteit is waarschijnlijk het belangrijkste om in gedachten te houden. Als uw bedrijfsgedrag niet in overeenstemming is met uw merkstrategie, pas dan op voor de misnoeging van uw volgers.

Laatste nieuws & inzichten

info@feagle.be
+32 471 833 486
Heiwijkerweg 61 3690 Zutendaal
BE0744,779,361
  • Feagle Linkedin
  • Feagle Facebook
  • Feagle Instagram
  • Feagle Pinterest
  • Feagle Tiktok
Abonneer op onze nieuwsbrief. We sturen updates rechtstreeks naar uw inbox.
© 2020 FEAGLE | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring