strategic branding proposition

STRATEGISCHE MERKPROPOSITIE

Een strategische merkpropositie is het eerste deel van de vergelijking die we moeten oplossen als het gaat om het creëren van een succesvolle corporate branding oplossing.
 
Waarom? Omdat creatieve oplossingen het beste werken als ze gebaseerd zijn
op een goede strategie.

" BESLUITEN MET BETREKKING TOT HET STRATEGISCHE MERK MOETEN WORDEN GENOMEN DOOR BELANGRIJKE MENSEN BINNEN EEN BEDRIJF. "

Dit komt omdat een merk de waarden en opvattingen moet vertegenwoordigen van degenen die het bezitten of besturen.

 

Het moet daarom gebaseerd zijn op hun normen en principes, hun moraal en ethiek, en hun overtuigingen en meningen.

Een samensmelting van opvattingen betekent echter geen zwak compromis en zal ook niet leiden tot onduidelijkheid - integendeel zelfs. Het gaat erom je te concentreren op wie je bent, hoe je gezien wilt worden en waar je heen wilt.

Het gaat erom zich te concentreren op al uw beste kenmerken om het best mogelijke karakter en persoonlijkheid voor uw bedrijf te creëren.

strategic branding proposition services

In een concurrerende markt, waar anderen kunnen concurreren op prijs of een veel groter marketingbudget hebben, zal een strategische merkpropositie het verschil maken.

 

In de wereld van vandaag kopen mensen meer dan ooit van merken die ze vertrouwen en bewonderen. En dat betekent dat uw merk ethisch en authentiek moet zijn.

WIJ HEBBEN EEN VIJFDELIGE AANPAK ONTWIKKELD OM ERVOOR TE ZORGEN DAT UW MERKSTEM ONDERSCHEIDEND EN BETEKENISVOL  IS,

OM ERVOOR TE ZORGEN DAT UW BEDRIJF ZICH ONDERSCHEIDT

VAN DE MENIGTE.

Wat we doen

01

We zullen een betekenisvolle visie voor uw bedrijf creëren die de passie en het doel van uw organisatie overbrengt om ervoor te zorgen dat uw inherente 'reden van bestaan' duidelijk wordt begrepen door zowel klanten als personeel - op de juiste manier uitgevoerd, moet de boodschap zeer ambitieus zijn.

02

We zullen de deugden van uw organisatie bepalen, waarbij we de vaardigheden, kwaliteiten en capaciteiten van uw mensen, de unieke kenmerken en voordelen van uw producten en diensten, de systemen en processen die u heeft ingevoerd, benadrukken, evenals alle intellectuele eigendommen en commerciële knowhow vervat in de organisatie als geheel.

03

We zullen de belangrijkste waarden vaststellen en beschrijven waarvan uw organisatie wil dat haar interne belanghebbenden zich eraan houden; waarden die bewonderenswaardig, inspirerend en geloofwaardig zijn - zodat ze authentiek worden overgebracht door iedereen die uw bedrijf vertegenwoordigt bij de communicatie met alle belanghebbenden, zowel intern als extern.

04

We zullen de kernopvattingen identificeren die u als organisatie heeft die bepalen hoe klanten en personeel moeten worden behandeld, evenals eventuele bredere opvattingen over hoe uw markt zou moeten werken om de beste resultaten voor haar klanten te leveren, zodat er volledige duidelijkheid is over het bedrijfprincipes die uw zakelijke beslissingen sturen.

05

We zullen aandacht schenken aan de beloften die u aan zowel klanten als personeel wilt afleggen, zodat u krachtige servicehandvesten kunt maken voor extern en intern gebruik om de normen vast te stellen waaraan u wilt dat uw mensen worden gemeten.

strategic branding proposition and marketing
Onze aanpak bij het creëren van een strategische merkpropositie helpt ons bij
het begrijpen van de waardepropositie van uw organisatie binnen uw markt
in vergelijking met uw concurrenten.
Het zorgt ervoor dat we de cultuur van uw bedrijf nauwkeurig weerspiegelen
op de manier waarop het aan potentiële klanten wordt verkocht, en het zal u in staat stellen
om ook bij klanten op lange termijn vertrouwen te ontwikkelen.

We zullen een merkpiramide creëren die al deze factoren combineert in één gemakkelijk te begrijpen visueel schema, zodat elk personeelslid de essentie van uw merk kan begrijpen - het is een erg nuttige benadering als het gaat om het werven van het juiste type personeel voor ook uw organisatie.

We weten allemaal dat elk bedrijf zo goed is als de mensen die ervoor werken, dus dit geeft je een enorme voorsprong als het gaat om het aantrekken van de beste werknemers. De huidige personeel vraagt ​​om meer dan alleen een salaris.

Naast alle normale voordelen die u zou verwachten, willen velen van hen ook werken voor een organisatie die een groter gevoel van doelgerichtheid biedt aan hun werk en de impliciete overtuiging dat ze werken voor het grotere goed van de samenleving, zelfs als dat is op een kleine maar belangrijke manier.

Een merk moet de mindset en houding van uw organisatie op een impliciete in plaats van expliciete manier illustreren, wil het door alle partijen als een zinvolle propositie worden gezien en daarom is het zo'n cruciaal onderdeel van de marketingmix.

Als u het goed doet, bouwen we  een gedurfde en kogelvrije visie op om met de wereld te delen. Er zijn maar weinig organisaties die de strategische kant van corporate branding begrijpen, wat betekent dat u een enorm concurrentievoordeel heeft als we er een voor u creëren.

strategic branding proposition

De essentie

We helpen u om een krachtige corporate branding oplossing voor uw organisatie te creëren
dat zowel strategisch als creatief van aard is om ervoor te zorgen
uw merk zich op alle mogelijke manieren onderscheidt van de massa.

Laatste nieuws & inzichten

info@feagle.be
+32 471 833 486
Heiwijkerweg 61 3690 Zutendaal
BE0744,779,361
  • Feagle Linkedin
  • Feagle Facebook
  • Feagle Instagram
  • Feagle Pinterest
  • Feagle Tiktok
Abonneer op onze nieuwsbrief. We sturen updates rechtstreeks naar uw inbox.
© 2020 FEAGLE | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring