Web Design FEAGLE marketing communication agency europe Belgium

WEBONTWERP

& -ONTWIKKELING

Het is geen grote verrassing dat het ontwerpen en ontwikkelen van websites een

kernvereiste voor veel van onze klanten.

Zoals we allemaal weten, is het voor de meeste organisaties de belangrijkste marketingtool in hun arsenaal, die de allerbelangrijkste eerste indruk van hun bedrijf aan potentiële klanten geeft.

" ALS UW ETALAGE,

MOET UW WEBSITE ER ALTIJD FANTASTISCH UITZIEN OM DE BEST MOGELIJKE RESULTATEN TE LEVEREN. "

Niet alleen dat, het moet gemakkelijk zijn om op een logische en naadloze manier te navigeren - en wanneer een klant klaar is om de volgende stap te zetten, wat dat ook mag zijn, moet de relevante call-to-action binnen handbereik zijn.

Een website is natuurlijk veel meer dan alleen een etalage. Het is een hele winkel. Potentiële klanten willen graag goed rondkijken om een ​​beter idee te krijgen van het soort bedrijf dat u bent, wat betekent dat ze graag rond uw website klikken om meer te weten te komen over uw producten en diensten. En dan - alleen als ze goed en klaar zijn - zullen ze waarschijnlijk de gewenste call-to-action voltooien. Dit kan zo simpel zijn als u bellen voor een snelle chat, u een e-mail sturen om meer informatie te vragen, een afspraak maken, u aanmelden voor uw nieuwsbrief, zich aansluiten bij een of meer van uw sociale mediakanalen, of - voor e-commerce websites - een aankoop voltooien.

Responsive Website Design and web development FEAGLE marketing communication agency strategy Europe Belgium

Een goede website is een website die gemakkelijk te navigeren is, uw merkverhaal goed overbrengt en het bedrijf van top tot teen overziet. Bovendien moet het natuurlijk hoog scoren op alle belangrijke zoekmachines - dat wil zeggen Google en Bing, die samen goed zijn voor 98% van al het zoekverkeer.

We werken nauw met u samen om een ​​website te bouwen die een geweldige gebruikerservaring biedt voor al uw klanten, en die sterke SEO heeft ingebouwd in de achterkant van de website om tegelijkertijd de best mogelijke resultaten voor zoekmachineoptimalisatie te leveren.

Onze aanpak

Hier is een checklist waarin het proces wordt uitgelegd dat we zullen volgen bij het bouwen van uw website -
hoewel de exacte omvang van het werk dat we ondernemen altijd zal worden afgestemd op uw eigen unieke vereisten, om ervoor te zorgen dat uw nieuwe website een perfecte pasvorm en op maat gemaakte oplossing is om aan al uw behoeften te voldoen.

01

Klantenbriefing

Onze aanpak begint altijd met een briefing van de klant om ervoor te zorgen dat we een grondig begrip hebben van wat we moeten doen. Als u geen schriftelijke instructie heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken, we zullen uw vereisten op een meer informele manier bespreken om alles te weten te komen wat we moeten weten. Waar het op neerkomt is dat we een duidelijk begrip moeten hebben van uw organisatie en de producten en diensten die het verkoopt, evenals klantprofielen voor al uw doelgroepsegmenten. We moeten ook uw strategische merkpropositie kennen, en het helpt altijd om de mogelijkheid te hebben om uw businessplan, marketingstrategie en communicatieplatforms te bespreken.

02

Concurrentie-onderzoek

We controleren altijd nauwkeurig wat uw concurrenten doen. Waarom? Omdat dit de meest effectieve manier is om erachter te komen wat ze goed doen, zodat we goede ideeën kunnen identificeren die we willen navolgen en verbeteren. We analyseren zowel hun websites als hun digitale marketingactiviteiten met behulp van verschillende technische methodologieën om erachter te komen wat hun online marketingstrategie is (zoals welke zoekwoorden ze targeten voor PPC- en SEO-doeleinden). We gebruiken ook handmatige technieken om zakelijke berichten, productpositionering en klantstrategieën te herzien. Indien nodig doen we ons voor als mystery shoppers om inzicht te krijgen in hun verkooppijplijnproces.

03

Technische specificatie

Of u nu producten en diensten online verkoopt en een e-commerce website nodig heeft of uw digitale aanwezigheid gebruikt om merkbekendheid op te bouwen via een website in brochurestijl, wij plannen, ontwerpen en bouwen een website die rangschikt, aanspreekt en converteert. We zullen de technische specificatie uitzoeken om ervoor te zorgen dat u een website krijgt die aan uw behoeften voldoet - niet alleen om aan de behoeften van vandaag te voldoen, maar een die flexibel en schaalbaar is om ook aan de waarschijnlijke eisen van morgen te voldoen.

04

Backend Build

We kunnen de backend van uw website bouwen waar de gegevens en functionele elementen zich bevinden, terwijl we tegelijkertijd de frontend-sectie bouwen die zichtbaar is voor klanten. De back-end build is voornamelijk vereist voor op maat gemaakte systemen met complexe functionaliteit en geavanceerde vereisten voor gegevensverwerking. Voor eenvoudigere websites wordt deze vereiste normaal gesproken ondersteund door het gebruik van hybride bolt-on apps die een kleine hoeveelheid codering vereisen die werkt in combinatie met een open-source CMS of e-commerce-systeem.

05

Site Mapping

De volgende stap in het proces is het in kaart brengen van de locatie. Dit verklaart de relatie tussen al uw webpagina's om een logische klantreis te garanderen. We zullen bepalen wat uw klanten moeten weten over uw bedrijf en wat er nodig is vanuit een optimaal zoekmachineperspectief wanneer we nadenken over welke inhoud we moeten genereren. Dit is een belangrijk punt - het vinden van de juiste balans tussen de behoeften van sitebezoekers en de behoeften van zoekmachines is een belangrijke uitdaging die u moet overwinnen bij het bouwen van een website, en het hangt uiteindelijk af van uw algehele marketingstrategie. Voor sommige organisaties is SEO cruciaal voor hun succes, terwijl het voor andere een minder belangrijke vereiste zal zijn. Voor de meesten ligt de behoefte aan zoekmachineoptimalisatie ergens in het midden van het spectrum.

06

Creatieve ontwikkeling

We zijn nu klaar om ons creatieve team los te laten om hun designflair te laten zien. We hebben uit ervaring ontdekt dat het altijd het beste is om een klant drie verschillende visuele concepten aan te bieden om te overwegen, simpelweg omdat design zo'n subjectieve ervaring is. Binnen elk concept zullen we ook proberen een verscheidenheid aan verschillende ideeën te demonstreren waarvan we willen dat u er rekening mee houdt. U kunt uit alle verschillende concepten de elementen kiezen die u het leukst vindt, en we zullen het ontwerp blijven ontwikkelen totdat we een visuele identiteit hebben die perfect bij uw behoeften past. Tijdens dit proces laten we u zien hoe de startpagina eruitziet, en we passen deze ontwerpstijl toe op andere kernpagina's naarmate het creatieve proces vordert.

07

UX/UI Design

Voordat we iets bouwen, zal ons team voor user experience (UX) en user interface (UI) het klanttraject tot in het kleinste detail bekijken tijdens hun websitebezoek, om hen aan te moedigen een reeks logische paden te volgen naar de allerbelangrijkste oproep tot actie.

 

Hoewel UX / UI-ontwerp absoluut noodzakelijk is, betekent dit niet dat het complex hoeft te zijn, en de mate van verfijning zal worden bepaald door de schaal en reikwijdte van de website die u door ons moet laten bouwen. Voor eenvoudigere projecten levert een meer intuïtieve benadering van UX / UI-ontwerp de meest kosteneffectieve oplossing op. Het is ook belangrijk op te merken dat mensen meer op katten dan op schapen lijken. We kunnen ze aanmoedigen om een bepaald logisch pad rond uw website te volgen, maar we kunnen ze niet dwingen dit te doen. Daarom moeten call-to-action op meerdere manieren beschikbaar zijn en moet de navigatie heel eenvoudig zijn, zodat klanten niet vastlopen, verdwalen, in de war raken of geïrriteerd raken.

08

Kwaliteitsinhoud creëren

Ons copywriting-team werkt nauw met u samen om hoogwaardige inhoud voor uw website te creëren. We zorgen ervoor dat het boeiend, SEO-vriendelijk en afgestemd is op uw bedrijfsstrategie. Inhoud in welke vorm dan ook - of het nu webpagina's, blogs of video's zijn - moet de juiste balans vinden tussen sitegebruikers en zoekmachines om ervoor te zorgen dat deze zowel relevant als doorzoekbaar is. We kunnen ofwel vanuit het niets nieuwe inhoud creëren of een overzichtstekst die u levert, bewerken - wat het beste voor u werkt.

09

Website bouwen

Ons webbouwteam zorgt ervoor dat de technische basis goed is voor uw bedrijf in termen van schaalbaarheid en flexibiliteit. Afhankelijk van de technische specificatie, bouwen we ofwel een geheel nieuwe website of passen we een kant-en-klaar platform zoals WordPress aan, normaal gesproken met een element van op maat gemaakte codering om aan specifieke functionele behoeften te voldoen. Het is waarschijnlijk dat u na de lancering wijzigingen wilt aanbrengen in de website zodra deze actief is, dus we zorgen er altijd voor dat deze een ingebouwd inhoudbeheersysteem (CMS) bevat.

10

Apparaten, browsers en besturings-systemen

Nu steeds meer Google-zoekopdrachten plaatsvinden op smartphoneapparaten, is mobiele optimalisatie essentieel - niet alleen voor gebruikers, maar ook voor zoekmachines. En het zijn niet alleen verschillende soorten apparaten waar we aan moeten denken. Er zijn een aantal populaire browsers, zoals Chrome, Safari en Edge, en gebruikers hebben ook de keuze uit verschillende besturingssystemen (zoals Windows, iOS, Android en OS X. We ontwerpen, bouwen en testen uw website om zorg ervoor dat het optimaal wordt weergegeven op alle populaire browsers en platforms, ongeacht of de gebruiker het op zijn desktop, laptop, tablet of mobiel apparaat bekijkt.

11

Website Hosting

Na een recente Google-update is de laadsnelheid van desktop- en mobiele websites een belangrijkere rangschikkingsfactor geworden als het gaat om zoekmachineoptimalisatie. Dit komt omdat gebruikers, terecht, verwachten dat een website tegenwoordig onmiddellijk wordt geladen - en er is geen excuus meer om dit niet te doen. Dat betekent dat u ervoor moet zorgen dat u een webhostingpakket hebt dat geschikt is voor het beoogde doel. We helpen u bij het kiezen van het juiste hostingplatform voor uw bedrijf. Dit is niet alleen goed vanuit een SEO-perspectief, maar het zal ook leiden tot gelukkiger sitebezoekers - en dat betekent dat u ook meer conversies genereert.

12

Search Engine Optimization (SEO)

Zoekmachineoptimalisatie is voor de meeste organisaties een belangrijk onderdeel van de digitale marketingvergelijking. We optimaliseren uw onsite SEO zodat deze de best mogelijke kans maakt om zo snel mogelijk gerangschikt te worden voor al uw meest gewenste zoekwoorden.

 

De tactieken die we inzetten, omvatten het optimaliseren van trefwoorden op elke webpagina om consistentie te garanderen (van URL tot title-tag tot metabeschrijving), interne links, afbeeldingen optimaliseren voor grootte en trefwoord, een caching-engine toevoegen om de laadsnelheid van de pagina te optimaliseren, bestandscompressie-optimalisatie en het bijwerken van uw sitemap en het verzenden naar Google voor indexering. Het belangrijkste onderdeel van dit proces is altijd het identificeren van de meest effectieve zoekwoorden voor uw bedrijf. We gebruiken verschillende technische tools en handmatige processen om dit doel te bereiken.

13

Website-analyse

We installeren de meest relevante analysesoftware in de achterkant van uw website - voor veel bedrijven is Google Analytics de plug-in bij uitstek als het gaat om gratis analysesoftware, maar er zijn veel andere opties die u kunt overwegen, zoals marketing automatisering plug-ins. Beide brengen kosten met zich mee, maar leveren extra voordelen op, zoals het nauwkeuriger definiëren van waar de bezoekers van uw site vandaan komen. Dit is vooral handig voor organisaties die zich richten op B2B-klanten. We zullen ook Search Console installeren, waarmee je op de hoogte blijft van eventuele problemen vanuit zowel een website-prestatie- als SEO-perspectief.

wed design

De essentie

Je wordt door het hele creatieve proces geleid door een lid van ons bekwame projectmanagementteam, wiens taak het is ervoor te zorgen dat we altijd het best mogelijke werk leveren op tijd en binnen het budget door te allen tijde namens jou op te treden om de output van de creatieve en strategische teams.

Laatste nieuws & inzichten

info@feagle.be
+32 471 833 486
Heiwijkerweg 61 3690 Zutendaal
BE0744,779,361
  • Feagle Linkedin
  • Feagle Facebook
  • Feagle Instagram
  • Feagle Pinterest
  • Feagle Tiktok
Abonneer op onze nieuwsbrief. We sturen updates rechtstreeks naar uw inbox.
© 2020 FEAGLE | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring